Nieuws

Luchtbrug transavia.com voor ruim 1500 passagiers

Transavia.com stuurt acht extra toestellen naar Egypte om circa 1500 man op te pikken. Onder andere drie keer naar Hurghada, twee keer naar Sharm el Sheik en twee keer naar Marsa Alam. Een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij zei dat het eerste vliegtuig met toeristen uit Egypte in de loop van de middag alweer wordt terugverwacht. Als gevolg van de onrust in Egypte zijn de reguliere vluchten van en naar Egypte door transavia.com voorlopig gestaakt per zondagmiddag 30 januari. Klanten die rechtstreeks bij transavia.com hebben geboekt worden uiterlijk morgen per e-mail geïnformeerd. Zodra er meer informatie beschikbaar is zal transavia.com deze publiceren op de website. Het callcenter beschikt niet over extra informatie.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Directeur Corendon zelf naar Egypte om evacuatie te begeleiden

Volgende bericht

Kritiek Egyptegangers op openingstijden reisbureaus en wachttijden

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.