Nieuws

Lucy Looyen wint KLM Nachtlampje

De redactie van TravelPro is overladen met de meest aandoenlijke en overtuigende mailtjes van reisprofessionals die het KLM Nachtlampje wilden winnen. Het was dan ook een enorm lastige keuze, maar Lucy Looyen (VakantieXperts Huissen) sleept het cadeau voor haar kleinzoon in de wacht.

“Ik weet zeker dat mijn kleinzoon van 19 maanden er ontzettend blij mee is. In juni krijgt hij een broertje en zijn kamertje wordt nu de babykamer. Hij slaapt inmiddels een verdieping hoger en moet nog een beetje wennen. Door een ernstig ongeluk van zijn moeder (mijn dochter) begin januari, heeft dit jonge gezin een stressvolle tijd achter de rug. Gelukkig gaat het de goede kant op.”

Niet gewonnen? Het KLM Nachtjeslampje is te koop voor € 39,95.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro Webmagazine #41

Volgende bericht

Air France-KLM benoemt opvolger De Juniac

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."