Nieuws

Lufthansa wil Condor overnemen

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa wil Condor van Thomas Cook overnemen, dit maakte Carsten Spohr (Lufthansa-topman) bekend op de aandeelhoudersvergadering. De Duitse airline bereidt een overnamebod voor.

De topman laat weten dat de langeafstandsvluchten van Condor de aankoop voornamelijk interessant maakt. Deze vluchten zouden aan Eurowings, dochtermaatschappij van Lufthansa, kunnen worden toegevoegd. Condor vliegt voornamelijk vanaf Duitse luchthavens naar ruim 80 bestemmingen.

Thomas Cook maakte in februari bekend haar luchtvaartactiviteiten te willen verkopen om zo meer geld te creëren voor de eigen hotels. Daarnaast is ook de beurskoers van de groep het afgelopen jaar gedaald.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Transavia naar Reykjavik en Akureyri

Volgende bericht

Belgische touroperator Unitrips kiest voor 1TIS

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."