Nieuws

Lustrumeditie leveranciersdag Travel Counsellors groot succes

Deel dit artikel

In de Caballero Fabriek (Den Haag) hebben tientallen Travel Counsellors het 5-jarig bestaan gevierd tijdens de Travel Counsellors-leveranciersdag. Fred van Eijk, Managing Director, vertelde TravelPro dat de omzet in vergelijking met vorig jaar met 50% is gestegen. Daarnaast liet hij weten erg blij te zijn met de honderd zelfstandige reisadviseurs die zich Travel Counsellor mogen noemen. Van Eijk: ‘Wij profiteren enorm van hun kennis en baseren er onze inkoop op. Ook van de leveranciers weet ik dat zij enorm positief zijn over de agenten van Travel Counsellors’.

20 partners uit de reisbranche, zoals touroperators, airlines, hotels, verkeersbureaus en lokale agenten waren aanwezig tijdens de leveranciersworkshops om de Travel Counsellors op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Van Eijk: ‘We zeggen altijd dat Travel Counsellors de leukste baan in de reisbranche hebben. Maar eigenlijk heb ík de leukste baan in de reisbranche. Ik ben vijf jaar geleden de uitdaging aangegaan om dit unieke concept te introduceren in Nederland. En nu, vijf jaar later, is Travel Counsellors uitgegroeid tot een succesvolle, winstgevende onderneming en een warme familie van fantastische, gedreven mensen, inmiddels zelfs meer dan 100 door het hele land. Ik ben ontzettend trots op jullie allemaal en wil dan ook graag samen met jullie het glas heffen op dit feestelijke moment!’ Fred van Eijk had speciaal voor deze bijzondere gelegenheid een taart besteld met 100 kaarsjes erop die hij samen met de 100e Travel Counsellor Annemarie de Jong uit Leeuwarden uitblies (zie foto). TravelPro sprak uitgebreid met Van Eijk. Het interview is te lezen in de eerstvolgende editie.


Deel dit artikel
Vorige bericht

British Airways en Visit Londen bieden ‘Alleen in Londen’-pakket

Volgende bericht

Groen de weg op met Sunny Cars

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.