Nieuws

Luxemburg lanceert nieuwe app voor toeristen

Visit Luxembourg heeft een app gelanceerd voor bezoekers van het land. Via de app ‘Visit Luxembourg’ kunnen bezoekers reisinformatie krijgen, bezienswaardigheden en attracties boeken en up-to-date nieuws terugvinden met betrekking tot het toeristisch aanbod. De app is ‘je nieuwe persoonlijke reisgenoot’ en daarmee een handige tool voor iedereen die op vakantie komt in het groothertogdom. De app is vanaf vandaag gratis te downloaden via verschillende appstores.

Het toeristisch aanbod van Luxemburg is divers en evolueert voortdurend. Of het nu gaat om kastelen, musea, wandelroutes of charmante accommodaties en restaurants: de lijst met attracties en bezienswaardigheden is lang. De applicatie “Visit Luxembourg” dient als kompas, geeft advies en geeft alle nodige praktische informatie.

De app lokaliseert de gebruiker geografisch en toont bezienswaardigheden en attracties in de directe omgeving. Deze zijn via de app direct te boeken. De app is onderverdeeld in zes categorieën: cultuur, natuur, gastronomie & nachtleven, sport & activiteiten en rondleidingen en lokale producten uit Luxemburg. Via een filter scrol je als gebruiker gemakkelijk door je eigen interesses heen. De nieuwe app is beschikbaar in het Engels, Duits en Frans.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Royal Air Maroc gestart op Eindhoven Airport

Volgende bericht

Avila Reizen start samenwerking met European Safari Company

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.