Nieuws

Maak iedere maand kans op een diner met je collega’s

Deel dit artikel

Heb je het zomermenu van de Jong Intra Vakanties al doorgenomen? En loopt het water je in de mond van alle lekkere hapjes die ze voor jouw klanten hebben samengesteld? De Jong Intra Vakanties gaat er samen met jullie een culinair jaar van maken, met de met zorg samengestelde menu’s voor jouw klanten. Ze bieden voor iedere smaak wat wils.

Wil jij met jouw team kans maken op een gezellig etentje? Iedere maand zet de reisorganisatie een van de menu’s centraal. In december zijn dat de ‘Verre reizen’ Het reisbureau met de hoogste omzet en een groei ten opzichte van vorig jaar wordt uitgenodigd voor een gezamenlijk diner.

Voorwaarden actie: de actie geldt over alle definitieve boekingen voor de verre reizen in de periode 1 december tot en met 31 december 2018. In de laatste week van december maakt de Jong Intra Vakanties het menu van januari bekend.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Gatwick Airport ligt plat door drones

Volgende bericht

Schikking Qenner en Disma Reizen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.