Nieuws

Maak kans op een verwenweekend met Holiday Extras

Holiday Extras begrijpt dat je soms even wil ontsnappen uit alle hectiek en jezelf wil opladen voor weer een nieuwe drukke werkdag en daarom komt het bedrijf met iets extra’s.

Het is simpel: maak in de maanden februari, maart en april zoveel mogelijk boekingen bij Holiday Extras, geef de boekingsnummers (voor 30 april) door via actie@holidayextras.nl en wie weet geniet jij in het voorjaar van een heerlijk verwenarrangement. Je zult zien dat je je binnen no time weer als nieuw voelt, helemaal klaar voor het drukke last minutes-seizoen.

Extra kans: Holiday Extras geeft maar liefst drie keer dit aangename verwenarrangement weg en ook nog eens voor twee personen!

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Danja Lekkerkerk en Michel Wijnen toegetreden tot directie D-rt Groep

Volgende bericht

Teldar Travel opent eigen kantoor in Nederland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."