Nieuws

Maastricht Airlines geïntegreerd in GDS

maaMaastricht Airlines is door reisbureaus wereldwijd vindbaar, nu ook de integratie met diverse wereldbekende GDS-systemen een feit is. Tickets zijn vanaf heden te vinden via gerenommeerde reserveringssystemen Amadeus, Galileo en Sabre. Eerder ging de eigen website van de nieuwe luchtvaartmaatschappij Maastricht Airlines met geïntegreerd boekingssysteem al live.

Hamid Kerboua, CEO Maastricht Airlines, laat weten zeer verheugd te zijn over de grote bereikbaarheid: “De GDS-systemen zetten Maastricht Airlines letterlijk én figuurlijk op de kaart. Het makkelijk toegankelijk zijn binnen deze systemen, is dan ook de sleutel tot succes”.

De nieuwe vliegmaatschappij Maastricht Airlines gaat vanaf 25 maart 2013 met Fokker 50’s dagelijkse luchtverbindingen verzorgen tussen Maastricht en Amsterdam, Berlijn en München.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bedsonline beloont best boekende Agent

Volgende bericht

‘‘Griekse eilandhoppen maakt plaats voor parkhoppen’’

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."