Nieuws

Malaysia Truly Asia- Virtual AEROMEET 2021: inschrijving geopend!

Deel dit artikel

Ter voorbereiding voor het heropenen van het internationaal toerisme naar Maleisië, organiseert Tourism Malaysia het online event Malaysia Truly Asia- Virtual AEROMEET 2021 van 16 tot 18 november.

Het betreft een online event waar lokale ondernemers uit Maleisië over de hele wereld inkopers en productmanagers van touroperators ontmoeten. Dit globale event is ideaal voor (product)managers om in contact te komen met Maleisische DMC’s, hotels, product owners en State Tourism Boards. Tourism Malaysia hoopt dat AEROMEET 2021 zal helpen om de contacten met Maleisië te herstellen alsmede het vergroten van het netwerk in Maleisië.

Inschrijvingen geopend
Heeft u Maleisië in uw aanbod of heeft u interesse in de bestemming? Schrijf u dan zeker in. Deelname is bovendien helemaal gratis.
Tijdens het event krijgt u toegang tot het online platform waar afspraken ingepland kunnen worden met de Maleisische partners. De lijst van aanwezig Maleisische partners is zeer uitgebreid en biedt u het meest complete aanbod.

Het programma is als volgt:

  • Datum: 16 – 18 November 2021
  • Tijd: 02:00 – 11:00 Nederlandse tijd

Omdat het een globaal evenement is met verschillende tijdzones is dit het meest ideaal gebleken. Uiteraard kunnen de afspraken voor de B2B matching zo ingepland worden dat het in de eigen agenda past (bijvoorbeeld tussen 09:00 en 11:00 Nederlandse tijd). De webinars worden opgenomen en kunnen gedurende het event 24/7 bekeken worden.

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zodoende is per bedrijf 1 aanmelding mogelijk. Aanmelden kan via de volgende links:

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met het Maleisische verkeersbureau in Den Haag (Tourism Malaysia the Hague).

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

De k..tste plek op aarde

Volgende bericht

Aruba is en blijft open: "PCR-testverplichting terug voor gevaccineerden"

Auteur

redactie

redactie