Nieuws

Man valt bemanning vliegtuig aan

De marechaussee op Schiphol heeft gisteren de bemanning van een vliegtuig verlost van een zeer agressieve Brit, zo meldde een woordvoerder van de marechaussee. De man viel de bemanning om nog onbekende reden aan op een vlucht van Polen naar Groot-Brittannië. “Het is een heftig voorval geweest. Door de worsteling ontstond een dreigende situatie”, zo sprak de zegsman van de marechaussee. “Naar nu blijkt had een deel van de crew zich zelfs verschanst in de cockpit van het vliegtuig. De gezagvoerder besloot daarom het vliegtuig zo snel mogelijk te laten landen op Schiphol. Er zijn geen gewonden gevallen onder passagiers en bemanning. De agressieve man is wel lichtgewond geraakt.” De marechaussee heeft de Brit in het vliegtuig aangehouden en onderzoekt waarom de man tot zijn daden is gekomen.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #26: Canarische Eilanden & DTE 2011

Volgende bericht

SGR: ‘‘Ga niet in zee met SWR’’

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."