Nieuws

Marco Vonck mag een maand lang in een Aruba-branded auto rijden

Marco Vonck van The Travel Club is de winnaar geworden van de winactie van het Arubaans Verkeersbureau. Hij mag een maand lang als een Arubaan door de regio scheuren met een Aruba-branded Volkswagen T-Roc. 

Reisprofessionals mochten raden hoeveel kilometer de VW T-Roc op de teller had staan. Dit was 1397 kilometer. Vonck zat met 1381 kilomer het dichtste bij en is de gelukkig winnaar geworden. ‘Wij willen Marco feliciteren met het winnen van deze actie, maar ook iedereen voor hun deelname! Vanaf morgen mag Marco voor een maand lang als Arubaan door de straten scheuren’, aldus het Arubaans Verkeersbureau.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

TAT’s Travel Podcast: reisadviezen, certificaat, d-reizen wat nu?, Spanje open

Volgende bericht

Phuket opent grenzen voor gevaccineerde reizigers

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.