CoronavirusNieuws

Marokko: inreisverbod voor reizigers die uit Nederland komen

Marokko heeft met ingang van vandaag een inreisverbod ingesteld voor reizigers die uit Nederland komen. Ook voor reizigers die uit Nederland komen en via een ander land reizen. Dit heeft de Marokkaanse overheid besloten omdat de besmettingen in Nederland hoog blijven.

De Nederlandse ambassade in Marokko laat weten dat de Marokkaanse regering met ingang van vandaag tot nader order ook alle rechtstreekse vluchten tussen Marokko en Nederland heeft opgeschort. Passagiers die vanuit Nederland via een derde land met het vliegtuig in Marokko aankomen, zullen niet worden toegelaten in Marokko.

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Eerste vernieuwde cottages in Center Parcs De Kempervennen boekbaar

Volgende bericht

IATA: Covid Travel Pass binnen enkele weken klaar

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.