Nieuws

Martyn Valkhoff aangesteld als commercieel directeur Captain Cruise

Martyn Valkhoff is sinds 1 juli officieel aangesteld als commercieel directeur van Captain Cruise en bekleedt deze functie, naast zijn andere activiteiten in de reisbranche en leisure-wereld.

Robert Pieter Gardenier is sinds april vorig jaar de nieuwe eigenaar van Captain Cruise en nam daarmee het bedrijf én drie medewerkers over van Bob en Michel Kuijs. Gardenier was hiervoor werkzaam bij Zeetours als financieel manager en cruisespecialist. “We zijn een klein team en ik hield me bezig met vrijwel alles, maar op een gegeven moment kom je erachter dat je taken moet delegeren. Vorig jaar tijdens een scheepsbezoek ontmoette ik Martyn waarmee ik meteen een klik had. Martyn is destijds begonnen met een paar projecten, die succesvol werden, waardoor we steeds meer samen zijn gaan werken. Uiteindelijk hebben we de keuze gemaakt dat Martyn zich op de commerciële kant van het bedrijf gaat richten en ik me meer bezig kan houden met andere taken.”

De eerste vijf maanden van dit jaar heeft Captain Cruise een plus van 150% weten te behalen. “Voor 2020 staan we nu al op 100% groei, terwijl dit seizoen nog moet beginnen. Het gaat bovenverwachting goed met het bedrijf en daar zijn we natuurlijk erg blij mee”, laat Gardenier weten. “We doen zoveel aan branding, we staan echt overal en dat is onze kracht. Het is goed om te zien dat al onze inspanningen hiervoor worden beloond.” Om Captain Cruise nog zichtbaarder te maken, wordt er in oktober een joint promotion samen met Kruidvat en Nivea uitgerold. “Maar we gaan ook samenwerkingen aan met andere partijen die interessant zijn voor de reisbureaus, waardoor zowel de reisretail als de consument Captain Cruise beter leert kennen.” Valkhoff en Gardenier hebben nog veel meer toekomstplannen met Captain Cruise en spreken over een Captain Cruise Experience Store waar de beleving van het cruisen centraal komt te staan, willen het tienjarige bestaan van de organisatie groots vieren voor de consument en haar retailpartners en komen met een cruise-evenement in oktober, ook wel de cruisemaand genoemd.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

RIU opent in Bulgarije Riu Palace Sunny Beach

Volgende bericht

Airtrade viert 30-jarig jubileum

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."