Nieuws

Meer joint venture-vluchten voor Kenya Airways en KLM

KLM en Kenya Airways hebben een uitgebreide General Sales Agreement afgesloten met nieuwe bepalingen voor Europa en Afrika.

De twee maatschappijen werken al jarenlang samen in een joint venture met vluchten van Londen en Amsterdam naar Nairobi. Dankzij de nieuwe overeenkomst kunnen Kenya Airways en KLM meer joint venture-vluchten van en naar Europa en Oost-Afrika aanbieden, met daarnaast alle codeshare-bestemmingen vanaf Amsterdam (AMS) en Nairobi (NBO).

“Kenya Airways werkt aan de versterking van haar netwerk en het consolideren van Nairobi als een toonaangevende hub in Oost-Afrika. De netwerken van onze beide luchtvaartmaatschappijen zijn complementair en we zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst ons de synergieën biedt om onze netwerken te laten groeien”, zegt Sebastian Mikosz (Managing Director en CEO van Kenya Airways).

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Oad maakt winnaars Vamos!-actie bekend

Volgende bericht

Uitbreiding Schiphol in zee mogelijk weer serieuze optie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."