Nieuws

Meer passagiers voor KLM

KLM verwelkomde in de maand januari 8,7% meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar.

Bij een hoger vervoer van 6,3% in passagierskilometers en een hogere capaciteit stoelkilometers van 6,5%, daalde de bezettingsgraad licht met 0,2%-punt. De groei was met name te zien op bestemmingen in Europa en Centraal- en Zuid-Amerika.

“De KLM-vervoerscijfers over de maand januari laten een goede start van het nieuwe jaar zien. In 2018 gaan we door met onze succesvolle strategie van samenwerken met partnerluchtvaartmaatschappijen, het optimaal inzetten van onze vloot en de verbetering van ons product aan boord, waardoor we onze klanten een nog rijker netwerk kunnen aanbieden”, zegt Pieter Elbers (President-directeur KLM).

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

FTI: verkoop in Nederland boosten

Volgende bericht

Nieuwe Commercieel Directeur Benelux Travix

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."