Nieuws

Meer vluchten Icelandair op Amsterdam

Deel dit artikel

Het aantal vluchten vanaf Amsterdam van Icelandair zal in de zomer van 2012 toenemen van tien vluchten naar twaalf vluchten per week. Naast de dagelijkse middagvlucht vanaf Amsterdam naar Keflavik zullen er vijf avondvluchten beschikbaar zijn.

‘‘Nog nooit eerder heeft Icelandair zoveel vluchten vanaf Amsterdam gehad. Met de uitbreiding in Amerika en de interesse in IJsland op de Nederlandse markt zien wij het positief tegemoet’’, aldus Manon ten Have, Sales & Marketingmanager The Netherlands. ‘‘Wij hopen dat veel IJslandreizigers de avondvluchten zullen boeken, zodat de middagvluchten voor Amerikapassagiers beschikbaar zijn.’’ Icelandair kondigde tevens een nieuwe bestemming aan; Denver. In de periode 2 juni tot 18 september 2012 zal Icelandair wekelijks vier vluchten uitvoeren van Keflavik naar Denver International Airport.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Kerstshoppen met Maik de Boer in Londen

Volgende bericht

M

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.