De 50.000ste deelnemer heeft zich inmiddels gemeld om mee te dingen naar Nederlands meest begeerde prijs van het moment: ‘Je leven lang gratis op vakantie’. Thomas Cook organiseert deze spectaculaire actie als aftrap van de campagne voor de zomervakantie 2010.

De prijswinnaar van ‘Je leven lang gratis op vakantie’ krijgt het recht om gedurende een periode van 30 jaar één maal per jaar een vakantie voor twee personen te boeken bij Thomas Cook Nederland, naar één van de hotels van SENTIDO in het Middellands Zee gebied.

Verrast
De jaarlijkse vakantie omvat een verblijf in een kamer met ontbijt, gedurende 10 dagen, alsmede een retourvlucht (inclusief luchthavenbelasting). Op basis van het huidige prijsniveau betekent dit dat de prijs een gemiddelde waarde heeft van € 75.000,-.
‘We zijn enorm verrast door de overweldigende belangstelling tot nu toe. Maar mensen kunnen zich nog steeds aanmelden. De actie loopt tot 28 februari,’ aldus Kristof van Passel, marketingmanager Thomas Cook.

Registreren
Iedereen kan gratis meedoen door zich te registeren voor een lotnummer waarmee hij/zij kans maakt op de prijs. De notaris trekt het winnende lotnummer voor de spectaculaire prijs. Registreren kan zowel in een Thomas Cook Travel Shop als online op www.thomascook.nl. Wie vóór 1 maart 2010 ook een vakantie boekt bij Thomas Cook vertienvoudigt de winkans. Hij/zij ontvangt dan via de mail tien lotnummers in plaats van één. Tevens krijgt hij/zij ook de reissom van de vakantie die geboekt is terugbetaald. De prijswinnaar wordt in maart 2010 bekend gemaakt