BlogsNieuws

Meld je aan voor de Thomas Cook webinar: Hotels & Resorts

Deel dit artikel

In samenwerking met TravelPro organiseert Thomas Cook op dinsdag 16 april om 10.30 uur een live webinar met onderwerp Thomas Cook Hotels & Resorts.

De webinar staat volledig in het teken van de Thomas Cook Hotels & Resorts, waarbij een aantal merken wordt uitgelicht. Op CooksInfo, de online portal voor reisagenten, heeft Thomas Cook een poll geplaatst met de vraag over welk merk jullie in ieder geval meer informatie willen hebben tijdens de webinar. Na deze webinar zijn jullie weer helemaal up-to-date omtrent de merken van Thomas Cook en weten jullie precies welk merk voor welke doelgroep geschikt is.

De webinar is vanaf elke locatie te volgen. Heb je vooraf al vragen? Stuur deze dan vóór 1 april naar salesteam@thomascook.nl.

Schrijf je nu in via deze aanmeldlink


Deel dit artikel

3 Reacties

  1. […] een tipje van de sluier. Wil je meer weten? Neem dan deel aan de webinar op dinsdag 16 april. Klik hier voor meer […]

  2. […] kunnen voor informatie over SENTIDO en de overige hotelmerken terecht op CooksInfo en zich aanmelden voor de webinar over de eigen hotelmerken op 16 […]

  3. 17 maart 2019 at 19:10

    […] Meld je aan voor de Thomas Cook webinar: Hotels & Resorts […]

Vorige bericht

Verhoogde waakzaamheid Schiphol na schietpartij Utrecht

Volgende bericht

LMX Sales Directeur wil meer contact met reisbureaus

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.