Nieuws

Merel Angeneind nieuwe District Sales Manager bij Sunny Cars

Merel Angeneind (40) is vanaf deze week aan de slag als District Sales Manager voor de regio Zuid. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor de verkoop van all-in autohuur door reisagenten in deze regio.

Merel is daarmee het nieuwe aanspreekpunt voor de reisbureaucollega´s in zuidelijk Nederland. Ze zal hen helpen met het verhogen van de conversie o.a. door middel van het geven van trainingen, het meedenken over acties en andere verkoop bevorderende activiteiten. Ze is al bijna twintig jaar actief in de reiswereld. Na jarenlang als reisadviseur werkzaam te zijn geweest bij verschillende reisbureaus, waaronder VX de Planeet, vervolgde Merel in 2009 haar loopbaan als reisbureaumanager bij TUI. Vanaf 2017 is zij verantwoordelijk voor de TUI vestiging in Venray, waarvandaan ze nu de overstap maakt naar Sunny Cars.

Marco Ammerlaan, Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars, over de aanstelling van Merel: “We zijn heel erg blij met Merel als nieuwe aanwinst voor ons team. Met haar ruime ervaring in de reisbranche en haar sprankelende persoonlijkheid hebben we een waardige opvolger voor Jutta van Peer gevonden. Jutta heeft de lat hoog gelegd, maar Merel is altijd aanspreekpunt voor de klant geweest en heeft zich bovendien bezig gehouden met rendementsverbeteringen voor de diverse vestigingen. Precies de ervaring die ze nodig heeft in haar nieuwe rol waarbij ze reisbureaus helpt een (nog) betere conversie te verkrijgen. Zo zal ze ook met trainingen en instructies klanten ondersteunen om ze nog beter te laten presteren bij het verkopen van autohuur. Haar eigen ervaring met de verkoop van het all-in Sunny Cars product komt daar natuurlijk ook heel goed bij van pas.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Huisdieren reizen op dierendag gratis mee met Transavia

Volgende bericht

Winnaar Gouden Sleutel Actie Travel Impressions bekend

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."