Nieuws

Michelin sterrenchef lanceert reis naar Aruba

Deel dit artikel

Het Arubaans Verkeersbureau is een samenwerking met de half- Arubaanse sterrenchef François Geurds gestart, dé meesterkok uit Rotterdam. Om zijn liefde voor het land van zijn moeder verder uit te dragen en omdat hij er zelf ook graag vertoeft, brengt hij vanaf heden zijn eigen reis naar Aruba op de markt, de FG Aruba Trip.

Het is voor het eerst dat een Michelin sterrenchef zijn eigen reis lanceert. De reis is heel exclusief en alleen via boetiek touroperator Silk Travel te boeken. Mensen krijgen de kans om in zijn voetsporen te treden en aan de hand van zijn tips (zoals zijn favoriete restaurants, stranden, bezienswaardigheden etc.) Aruba te ontdekken en te beleven.

François Geurds beschikt als enige chef in Nederland over drie door Michelin bekroonde restaurants: FG Restaurant**, FG Food Labs* en FG Bistro (Bib Gourmand) in Rotterdam. Daarnaast is hij de enige chef in Nederland met een eigen smaaklaboratorium. François Geurds heeft daarnaast onlangs FG Okonomiyaki Bar geopend.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

MSC Star of the Month december: Wendy Rood

Volgende bericht

Video - Meijer (Vakantiebeurs): "De vibe op de vakdag was erg positief"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.