Nieuws

Mijne Heeren en Banda Sensual op Motion Festival

De muzikale ontvangst tijdens het Motion Festival op 23 maart in het OND-gebouw (Schiphol) zal worden verzorgd door ‘Mijne Heeren’. Na de uitreiking van de felbegeerde ‘Reiskoffer’ en de ‘Motion Innovation Award’ (nomineren kan hier vóór 1 maart) wordt met zomerse ‘Banda Sensual’-klanken alle ruimte geboden om langs diverse culinaire eilanden op ontdekking te gaan. Dit jaar is er gekozen voor zitgelegenheden in diverse combinaties, waar er vorig jaar nog sprake was van een seated diner. Ook andere, nog niet nader genoemde bands nemen de festivalganger muzikaal mee van de winter naar de zomer. Reisprofessionals die zich nog willen aanmelden voor de tweede editie van Motion Festival kunnen evenementskaarten reserveren via www.motionfestival.nl.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #4: Pretparken & Ferry's

Volgende bericht

Winnaars laatste vragenronde Indonesië bekend

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.