Nieuws

Mika van Leeuwen op The Travel Battle Party

Deel dit artikel

Mika van Leeuwen, een talentvolle haar en make-up artist die naast fashion shows, fotoshoots en opdrachten voor tv, de meest trendy celebs nóg mooier weer te maken. Van Leeuwen is uitgeroepen tot Young Talent door CosmoGirl! en is aanwezig op het HI feest op 17 april aanstaande!

Mika heeft vele cursussen en opleidingen gevolgd en is leerling van haargoeroe Rob Peetom. Momenteel is hij bezig met de start van zijn eigen sprankelende carrière als beauty-expert van Lapaay Magazine en Beauty-blogger van CosmoGirl. Menig BN’ers laat zich graag onder handen nemen door hem en hij heeft bij verschillende modeshows backstage gewerkt zoals Tony Cohen en Hunkemöller. Niemand anders dan Mika himself is samen met nog drie visagisten aanwezig bij het HI feest op 17 april aanstaande om de aanwezige dames nog mooier te maken! Hij was tevens de make-up man die mede de dames heeft opgemaakt tijdens de shoe shopping dag in november 2010 waarvan een uitgebreid verslag in TravelPro te vinden was. Hij zorgde voor verbluffende resultaten en toverde een reisbureaumeisje om tot een prachtig model!

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Informatieve perslunch Costa del Sol

Volgende bericht

Stewardessen stelen miljoenen euro’s

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."