mikegr3Onlangs kondigde Kuoni een reorganisatie van de wereldwijde organisatie aan van een decentrale naar een functionele organisatie. De huidige organisatie zal gaan transformeren naar een verkoop en marketingorganisatie waarbij de inkoop zal worden gecentraliseerd. De functionele gebieden Finance, HR, IT en Business Development zullen daarbij centraal worden aangestuurd en verantwoordelijk worden gemaakt voor de operatie en de strategie. Door deze structurele veranderingen zal Mike van Snek, Managing Director van Kuoni Benelux, de Kuoni groep na twee jaar gaan verlaten.
 
Vanwege het feit dat het nieuwe organisatiemodel al op korte termijn zal worden ingevoerd is besloten dat Mike zijn werkzaamheden per direct zal neerleggen waarbij de huidige CFO, Richard Broekhoven, zijn werkzaamheden als interim MD voorlopig zal overnemen totdat een opvolger is gevonden voor deze nieuwe rol.
 
Mike van Snek, Managing Director Kuoni Travel Benelux, startte in februari 2008 bij Kuoni. Vorige week liet Van Snek in een exclusief interview met TravelPro nog weten volop plannen te hebben met Kuoni, waarbij reisbureaus een belangrijke rol zouden spelen. Daarnaast liet hij weten dat Kuoni Travel volgend jaar een eigen flagship store opent in Nederland.