Nieuws

Miles Attack voegt Live To Travel toe

Miles Attack, het multi-partner spaarprogramma voor reisagenten, start met een nieuwe partner: Live To Travel. Hiermee voegt het programma een specialist op het gebied van Afrika en Oceanië aan haar partners toe. Reisagenten kunnen vanaf nu Live To Travel boekingen registreren op hun Miles Attack-account voor MILES.

Live To Travel biedt 300 MILES per boeking, dit geldt op alle boekingen en het hele jaar door. Speciaal voor de lancering biedt Live To Travel de mogelijkheid om boekingen met terugwerkende kracht te registreren, alles gemaakt vanaf 1 december 2019 komt in aanmerking voor MILES. Reisagenten kunnen gratis een account aanmaken op milesattack.com. MILES worden verdiend op alle boekingen van Miles Attack-partners en daarnaast door deel te nemen aan de vele activiteiten op het programma, zoals quizzen, e-learnings, et cetera.

MILES kunnen worden besteed in de geïntegreerde webshop met cadeaus en waardebonnen of aan saldo op de Miles Attack Mastercard. Naast Live To Travel zijn ook Teldar Travel, schauinsland-reizen, Quick Parking, Air Europa, Baja Bikes en de Dominicaanse Republiek onderdeel van het programma. Flexible Autos wordt binnenkort aan dit rijtje toegevoegd.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

(Video) "De vakantiebeurs is na 50 jaar nog zeer relevant"

Volgende bericht

Win! Ga met collega's naar de Tina Turner Musical

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."