Nieuws

Miljoen Facebook fans voor Holland America Line

Miljoen Facebook fans voor Holland America LineHolland America Line laat weten de mijlpaal van één miljoen Facebook fans te hebben overschreden. “Onze fans, gasten en potentiële cruisers gebruiken Facebook om met ons en elkaar te communiceren en we zijn enorm trots met het behalen van meer dan een miljoen fans”, zegt Richard Meadows, Holland America Line’s executive vice president van sales, marketing en gastprogramma’s. “De groep fans is erg loyaal en we proberen natuurlijk onze volgers enthousiast te houden en de groep te vergroten door nieuwe initiatieven en aantrekkelijke posts te plaatsen.”

Vanaf april dit jaar plaatst Holland America Line ook wekelijks Nederlandstalige posts, om zo in te spelen op de groeiende belangstelling vanuit Nederlandstalige cruisers. De posts worden met veel enthousiasme beantwoord en gedeeld door zowel in Nederland woonachtige als Nederlandstaligen wereldwijd. Dat Nederlandstalige cruiseliefhebbers Holland America Line een warm hart toedragen is duidelijk. Sinds de start met het aantal Nederlandse posts is het aantal fans bijna vervijfvoudigd. Ruim 22 duizend Nederlandstaligen zijn momenteel actief op de Holland America Line Facebook pagina.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Unigarant biedt nieuwe e-learning module voor reisagenten

Volgende bericht

Ook De Jong Ulvenhout start door

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.