CoronavirusNieuws

Ministerie van Economische Zaken roept op om voucher te accepteren

Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) roept consumenten op om de Corona-voucher te accepteren. “Ook de toerisme- en recreatiesector ondervindt grote economische gevolgen van het coronavirus”, aldus Keijzer. 

Keijzer: “Ik roep consumenten daarom op om de vouchers te accepteren die reisorganisaties aanbieden voor pakketreizen zoals de genoemde Corona-voucher van ANVR en SGR. Zo voorkomen we dat bedrijven en organisaties omvallen: we moeten dit met elkaar doen.”

https://twitter.com/MinisterieEZK/status/1243165235550306305

ANVR blij met steun
Frank Oostdam, voorzitter ANVR: “We merken dat reizigers van wie hun pakketreis helaas geannuleerd moet worden, over het algemeen positief en begripvol op deze voucher reageren. Daarmee houdt het bedrijf voldoende in kas om te proberen deze crisis te overleven en de reiziger kan met deze voucher, die onder SGR-garantie valt, in betere tijden zijn vakantie alsnog boeken. Wij zijn dan ook blij dat Economische Zaken en Klimaat, en ACM in deze voor iedereen onwerkelijke tijd het belang inzien van deze voucher.”

Alles voor de droneliefhebbers vind je op dronewinkel.eu!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

EURAM annuleert alle reizen met vertrekdatum t/m 30 april 2020

Volgende bericht

Travel BBQ at the Beach gecancelled

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.