Nieuws

Mirelle Bergenhenegouwen aan de slag bij Oad

Deel dit artikel

Mirelle Bergenhenegouwen is begonnen bij Oad als Accountmanager Retail. “Met het aantrekken van Mirelle haalt Oad een ervaren vakvrouw in huis om de contacten met de reisbureaus verder te verstevigen en uit te bouwen.” Mirelle neemt de functie over van Marieke Jansen.

Mirelle heeft een jarenlange ervaring in de reisbranche als salesvertegenwoordiger van onder meer Odysseus, Baobab en de FST groep. “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Mirelle naar Oad”, aldus Arjan Koster, directeur Oad Touroperating. “Nu Oad verder groeit en nieuwe producten in de markt zet, is het voor ons belangrijk om de juiste vertegenwoordiging voor de reisbureaus te hebben. Deze hebben we met Mirelle gevonden.”

Mirelle zegt: ”Ik heb ontzettend veel zin om mee te bouwen aan de verdere groei van Oad, waar nog zoveel kansen liggen. De reisbureaus zullen nog veel van mij horen. Ik kijk uit naar de samenwerking met de retail en Oad.”

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Uslu en Doets in de race voor Meest Inspirerende Ondernemer 2017

Volgende bericht

Ryanair stopt met Amadeus

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."