Nieuws

Moderne boekingstechniek via SunTrips

SunTrips is sinds november 2016 een merk van LMX Touristik. Profiteer van het aanbod van individuele combinatiereizen en vaste combinatiereizen naar Azië en naar de Indische Oceaan. vanaf nu, moderne boekingstechniek met live beschikbare vluchten, rondreisen, excursies en transfers via SunTrips of hier als agentenboeksysteem op de agentenwebsite: SunTrips Agentur-IBE.

LMX en SunTrips bieden: een uniek product, kwaliteit, de nieuwste boekingstechnologie, gratis Agentschapslink op www.suntrips.de met volledige vergoeding. Daarnaast ook een boekingsmachine met Reisebureaulogo om op de eigen reisbureauwebsite te integreeren (op aanvraag, aan minimale omzet gebonden). Er is slechts één agentschapsnummer voor SunTrips en LMX nodig en biedt financiële stabiliteit als merk van LMX.

Voor alle LMX-agentschappen zijn de agentdata al automatisch in het SunTrips-System onder http://www.suntrips.de aangelegd. Om de boeking correct aan het agentschapsnummer van je reisbureau toe te wijzen, vraagt het systeem in de loop van het boekingsproces naar je login gegevens. Gebruik de correcte identificatie, als gebruikersnaam je LMX-agentschapsnummer en als wachtwoord de volledige postcode (eventueel van je hoofdkantoor).

Maak een link op je website naar de SunTrips website en win nieuwe online klanten voor het segment ‘combireizen en rondreiscombinaties naar Azië en de Indische Oceaan’. Op elke boeking die hieruit ontstaat betaalt SunTrips de volledige commissie. Overigens geldt volledige klantenbescherming: alle klantgegevens worden automatisch aan je reisbureau toegekend en ook alle toekomstige boekingen van deze klanten worden aan je agentschap gekoppeld.

Reisbureaus die interesse hebben in een actieve verkoop van SunTrips, Online-Portale en reisbureau coöperaties, krijgen de mogelijkheid de nieuwe SunTrips-combireis-IBE ook als White Label oplossing in te zetten. Daarvoor is een minimale SunTrips omzet vanaf het tweede jaar van minimaal 20.000,- euro vereist. Aanvragen voor het inzetten van de White Label IBE kan je sturen naar Pascall van Mastrigt via pascall@suntrips.de.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sarena Zijlmans nieuw bij de Jong Intra Vakanties

Volgende bericht

airberlin vraagt faillissement aan

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.