CoronavirusNieuws

Mogelijk extra vlucht van Banjul naar Nederland

Mogelijk zal er een vlucht plaatsvinden op 28 maart 2020 van Banjul naar Nederland. Hierbij dient te worden aangetekend dat dit nog niet is bevestigd. Of de vlucht daadwerkelijk uitgevoerd kan worden is van diverse factoren afhankelijk, waaronder toestemming van de lokale autoriteiten.

Wie gebruik wil maken van de vlucht moet zich wel inschrijven via op bijzonderebijstandbuitenland.nl om in aanmerking te komen voor deze vlucht. De behandelende alarmcentrale neemt na registratie contact op over de mogelijkheden om op deze vlucht te worden geboekt. Er is geen andere mogelijkheid om op lokaal niveau toegang tot deze vlucht te bewerkstelligen.

Internetbeveiliging hoort geen luxe te zijn, BullGuard.com weet dat en biedt daarom complete internetbeveiligingsoplossingen voor zowel je computer als smartphone!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI voert eigen repatriëringsvlucht uit naar de Kaapverdië

Volgende bericht

Mogelijke repatriëringsvlucht van Praia naar Nederland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.