CoronavirusNieuws

Mohsin inspireert duizenden volgers: van reizen tot taalcursus

Deel dit artikel

2020 zou een geweldig jaar worden voor Mohsin Amdaouech van reis community #Nietnadenkengewoondoen, die ruim drie jaar geleden zijn online reisbureau startte. Alle groepsreizen voor 2020 waren al uitverkocht, maar het liep helaas anders. Even nam hij rust, maar Mohsin kon en wilde niet langer stil blijven zitten. Eén van zijn plannen rolde hij onlangs uit: de Travel Languages Academy. “Ik wil mensen verbinden.”

Het verhaal van Mohsin is bij velen bekend, maar blijft indrukwekkend. Tijdens de wereldreis die hij zo’n zes jaar geleden maakte na het behalen van zijn hbo-diploma groeide het aantal volgers van zijn Facebook-account en daarmee ook zijn bekendheid. Inmiddels volgen bijna 61.000 mensen hem op Facebook en ook op het aantal volgers van zijn Instagram-accounts @mohsinopwereldreis en @nietnadenkengewoondoen is menig reisorganisatie ‘jaloers’. TravelPro vroeg hem hoe het met hem gaat en hoe hij de toekomst ziet. Het volledige interview met Moshin en andere artikelen vind je in TravelPro #6 van 12 februari jl.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM neemt strategisch belang in Airtrade

Volgende bericht

TUI fly vliegt in België weer met Boeing 737 MAX

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.