Nieuws

Mombasa nu boekbaar bij Martinair

Deel dit artikel

martinairgambiaDoor zowel op woensdag als zondag te vliegen, heeft de vakantieganger keuze en flexibiliteit qua reisduur. De vluchten worden in samenwerking met lijndienstmaatschappij en KLM partner Kenya Airways uitgevoerd. De operatie is zo opgezet dat er sprake is van ”codesharing” tussen Martinair en Kenya Airways en dat de tarieven combineerbaar zijn met KLM. Het is daardoor ook mogelijk om de vakantie bijvoorbeeld in Nairobi te beginnen en vanaf Mombasa weer terug te vliegen. Ook combinaties met Tanzania (Dar es Salaam en Kilimanjaro) zijn goed mogelijk. Deze keuzemogelijkheden zijn geheel in lijn met waar Martinair voor staat: Martinair Your Choice.
 
Van 2005 tot januari 2008 vloog Martinair reeds op Mombasa. De autoriteiten van Kenia zijn verheugd met de terugkeer van Martinair. Vakantiegangers worden met open armen ontvangen en kunnen weer gaan genieten van de unieke combinatie van safari


Deel dit artikel
Vorige bericht

Big Red is Back!

Volgende bericht

Varkensgriep kost reisorganisaties miljoenen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.