CoronavirusNieuws

Mondkapje verplicht in heel Brussel

Vanaf vandaag is het verplicht om in heel Brussel een mondkapje te dragen. Iedereen van 12 jaar of ouder is verplicht een mondkapje te dragen dat de neus en de mond bedekt op alle openbare plaatsen en voor het publiek toegankelijke plaatsen. Dat is bekendgemaakt door Brussels minister-president Rudi Vervoort.

Aanleiding voor de extra maatregelen is een stijging van het aantal coronagevallen in Brussel. De regelgeving heeft wel enkele uitzonderingen. Er is geen mondmasker vereist tijdens het sporten, bij het verrichten van intensieve lichamelijke arbeid op de openbare weg en voor mensen met een handicap die hen verhindert een masker te dragen.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Transavia: alleen omboekmogelijkheid bij code oranje

Volgende bericht

TUI en Corendon: gratis pcr-test voor vakantiegangers naar Griekenland

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.