Nieuws

Motel uit je nachtmerrie gered van sluiting

Deel dit artikel

Fans vreesden de teloorgang van het Clown Motel in Tonopah (Nevada), maar een investeerder heeft het ‘griezelige’ motel gered van de ondergang. Vooral voor hen die lijden aan coulrofobie of clownfobie doet de combinatie van (meer dan 600) clowns, het stadje en de ligging van het motel naast een begraafplaats aan als een nachtmerrie.

Wie via de Amerikaanse Route 95 Tonopah binnenrijdt kan het uithangbord met een grote oranjeharige clown met rode neus niet ontgaan. Hame Anand, de uit India afkomstige nieuwe CEO van het motel, werkt, eet en slaapt tussen honderden clowns. “Ik moet toegeven dat ik tijdens de eerste nacht in dit hotel ontzettend bang was”, zo laat Anand weten. “Mensen hebben verschillende, vreemde ervaringen gehad in het motel, maar tot nu toe is niemand gewond geraakt.”

Liefhebbers van het wilde westen, gammele gebouwen, een klein rokerig casino en roestige overblijfselen van de zilvermijngeschiedenis zijn in het spookstadje ‘Tonopah’ overigens prima op hun plek. Ondanks dat het klein is, er wonen 2.000 mensen, kan je je er volgens velen prima een dag vermaken. Het Clown Motel is wereldberoemd en wordt dan ook bezocht door reizigers van over de hele wereld. Kamers zijn te huur vanaf $ 59,99 per nacht plus belasting (de uitzichten op de begraafplaats zijn gratis) en populair bij truckers en reizigers die tussen Reno en Las Vegas reizen.

Foto: Melissamn/Shutterstock.com

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Minder dan 50% van consumenten checkt reviews voor het boeken van vakanties

Volgende bericht

Vertrouwen consument verbetert

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.