Met Club Sei breidt MP Hotels haar portefeuille uit met een lifestylemerk met strandbestemmingen wereldwijd. Tijdens een persconferentie in Istanbul presenteerde de horecaonderneming het ‘All Experiences Included’-concept, dat in de loop van het seizoen 2019/2020 wordt gelanceerd in twee clubresorts in Turkije en een derde op Lanzarote.

“Club Sei heeft het potentieel om het bestaande, nogal traditionele clubconcept nieuw leven in te blazen. Daarmee richten we ons op een nieuwe generatie vakantiegangers, bestaande uit moderne gezinnen en trendbewuste globetrotters”, licht Roula Jouny (CEO van MP Hotels en chief content officer van de FTI GROUP) toe. Het concept van Club Sei is gebaseerd op acht zorgvuldig gekozen peilers, die samen uitmaken wat de reiziger van nu belangrijk vindt: zich thuis voelen op elk continent én op het world wide web, het verlangen naar geborgen plekjes om zich terug te trekken en tegelijk de uitwisseling met de community, de behoefte aan uiteenlopende sportmogelijkheden, maar ook aan onthaasting. Bovendien wil de moderne kosmopoliet royale kamers, onvergetelijke gastronomische ervaringen en individuele avonturen. “Dankzij de samenwerking met dr. Cem Kinay, het creatieve brein en oprichter van Magic Life, konden we een trendy merk creëren, dat is toegesneden op de behoeften van de reizigers van nu. Met Club Sei gaan we nieuwe standaarden bepalen op het gebied van clubvakanties”, aldus Jouny.

“De hotelmarkt is de afgelopen jaren sterk opgesplitst”, gaat Jouny verder. “MP Hotels heeft voor deze segmenten, waar vraag naar is, producten op maat ontwikkeld. Zo kunnen we een richtinggevende rol spelen in deze sterk concurrentiegedreven markt.” Het concept van Club Sei spreekt een jonge, dynamische groep reizigers aan, die op zoek is naar bijzondere hideaways en weet hoe te genieten van het moment. Gasten hebben er de mogelijkheid iedere dag van hun verblijf naar eigen voorkeur vorm te geven en zich onder te dompelen in de lokale cultuur.

In de loop van het seizoen 2019/2020 gaat MP Hotels drie bestaande resorts heropenen als Club Sei met het nieuwe concept: Club Sei Lanzarote op de Canarische Eilanden, Club Sei Belek aan de Turkse Rivièra en Club Sei Marmaris in Turkije aan de Egeïsche Zee. Het Egeïsche resort met 281 kamers ligt aan de voet van de groene heuvels die zo typerend zijn voor deze Turkse regio. Hier hebben gasten directe toegang tot een ongerept stuk privéstrand, waar verschillende watersportmogelijkheden worden aangeboden. In het    772 kamers tellende Club Sei Belek aan de Turkse Rivièra vinden reizigers een ruime keuze aan restaurants en bars, elf zwembaden, waterglijbanen en een privéstrand. De locaties van de twee resorts zijn gekozen vanwege de ideale mogelijkheden die zij bieden om het innovatieve merk vorm te geven. Bijzonderheden over Club Sei Lanzarote worden binnenkort bekendgemaakt.