MSC Cruises heeft afgelopen weekend de MSC Meraviglia gedoopt. Met 171.598 bruto tonnage en met een capaciteit van 5.714 gasten is de MSC Meraviglia het grootste schip dat gebouwd is door een Europese scheepseigenaar en voor MSC Cruises het grootste schip in 2017 in de vaart.

MSC Cruises hield het glamoureuze evenement in Le Havre, met entertainment van top internationale artiesten en een exclusief galadiner in het gezelschap van speciale gasten, autoriteiten, belangrijke partners uit de reisindustrie, wereldwijde media en topmanagement en haar moedermaatschappij de MSC Groep.

De Meraviglia is het nieuwe vlaggenschip en de dertiende toevoeging aan de vloot, evenals de eerste van elf nieuwe schepen die in de komende tien jaar in gebruik worden genomen met een industrie-ongekend €9 miljard investeringsplan. Het nieuwste schip is tevens het grootste cruiseschip dat in 2017 in de vaart wordt genomen en kan in de meeste internationale cruisehavens van de wereld aanmeren. Dit nieuwe cruiseschip is één van de populairste bestemmingen op zee. Enkele unieke eigenschappen van MSC Cruises ‘nieuwste vlaggenschip zijn onder andere: wereldklasse entertainment, het breedste aanbod aan eetgelegenheden, het langste LED Sky Screen en comfortabele en innovatieve accommodaties.