Nieuws

MSC Cruises haakt in op last minute vraag

MSC Cruises komt met een aantrekkelijk geprijsd last minute aanbod voor gezinnen die nog geen vakantie hebben geboekt en toch graag een cruise willen maken.

Voor een geselecteerd aantal afvaarten in de zomer- en herfstvakantie 2017 biedt de rederij gezinnen met kinderen de mogelijkheid om een tweede hut voor de (grotere) kinderen bij te boeken tegen een korting van 50% over het reguliere “Beste Prijs van de dag’ tarief.

“Indien er geen drie- of vier-persoonshutten met kinderkorting beschikbaar meer zijn, kunnen wij met deze actie toch nog een aantrekkelijk geprijsd alternatief bieden aan gezinnen met kinderen. In combinatie met onze voordelig geprijsde All-inclusive drankpakketten (voor kinderen boekbaar vanaf €12 per kind per dag), hopen wij zo kort voor het hoogseizoen nog vele gezinnen over te halen om bij ons een cruise te boeken”, aldus Erik Schuffel, Managing Director MSC Cruises Nederland.

De actie geldt op een geselecteerd aantal afvaarten in de Caribbean, Noord-Europa en de Oostelijke Middellandse Zee voor balkonhutten. In de Westelijke Middellandse Zee geldt deze actie voor een geselecteerd aantal afvaarten voor binnen-, buiten-, en balkonhutten. Verder zijn er aanvullende voorwaarden van toepassing.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI fly stopt Puerto Plata, meer Jamaica

Volgende bericht

Lees TravelPro #26 van 30 juni online

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.