Nieuws

MSC Cruises onthult exclusieve shows voor MSC Bellissima

MSC Cruises heeft vandaag de details onthuld van de twee nieuwe Cirque du Soleil at sea-shows die voor MSC Bellissima worden gemaakt. De adembenemende shows zullen SYMA – Sail beyond Imagination en VARÉLIA – Love in Full Color heten en zullen exclusief beschikbaar zijn op de MSC Bellissima, het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises dat in maart 2019 in gebruik wordt genomen.

De samenwerking tussen MSC Cruises en Cirque du Soleil begon voor het eerst in 2013 en heeft sindsdien nieuwe normen vastgelegd voor live-entertainment op zee. Een totaal van acht originele shows, die nergens anders ter wereld te zien zijn, zullen exclusief beschikbaar zijn op MSC Cruises ‘Meraviglia generatie schepen die in de vaart komen tussen 2017 en najaar 2020. MSC Meraviglia was het eerste schip dat de nieuwe Cirque du Soleil debuteerde op met de lancering van de twee shows VIAGGIO en SONOR in juni vorig jaar. Er wordt ook al gewerkt aan MSC Grandiosa, welke volgend jaar november in de vaart komt en de MSC Virtuosa welke in oktober 2020 het ruime sop zal kiezen.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises, merkte op: “De samenwerking met Cirque du Soleil is echt bijzonder. Met de oprichting van Cirque du Soleil at Sea wilden we onze gasten het allerbeste bieden aan boord van live entertainment en nog belangrijker iets dat ze nergens anders in de wereld zouden kunnen zien. Als familiebedrijf zijn al onze strategische partnerschappen gebaseerd op gedeelde waarden en een gedeelde visie – een echte samenwerking van begin tot eind. Met Cirque du Soleil at Sea wilden we nog meer innovatie brengen in ons entertainmentaanbod en dit begon met het op maat gemaakte ontwerp en de constructie van de ultramoderne entertainmentlounge – de enige dergelijke locatie op zee – tot aan de creatieve ontwikkeling van de shows, waarbij we bij elke stap betrokken zijn, van de vroege conceptie tot de uiteindelijke levering van de shows.”

SYMA – Sail beyond Imagination neemt je mee op de epische reis van een jonge zeeman vol fantasie. Op deze gewaagde, dappere expeditie, stort hij zich in troebel water en ontdekt het mysterieuze eiland van zijn dromen, bevolkt door surrealistische en kleurrijke wezens. Meeslepende videobeelden, een origineel decorontwerp, bioluminescente verlichting en acrobatische hoogstandjes maken van SYMA een onvergetelijke show. VARÉLIA – Love in Full Color geeft een middeleeuws verhaal een futuristische draai. Het traceert de moeilijke loop van een onconventionele verkering tussen een prinses met een opvallende violette huid en een charmante held die blind is. Hun ontluikende romance wordt verijdeld door een slechterik die, in een vlaag van waanzin, de prinses ontvoert. Met de hulp van zijn vrienden formuleert de dappere jonge held een plan om zijn geliefde te redden.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI met KLM naar Las Vegas

Volgende bericht

AVIAREPS verwelkomt Natascha Vink en Natascha Tieleman

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.