Nieuws

MSC Cruises onthult naam tweede Seaside-schip

De naam van het tweede Seaside EVO-klasse schip van MSC Cruises is MSC Seascape, die werd onthuld tijdens de traditionele muntceremonie. “Het is een eerbetoon aan de schoonheid van de oceaan en demonstreert de manieren waarop gasten kunnen genieten van het adembenemende uitzicht op zee vanaf het schip dankzij de innovatieve ontwerpkenmerken”, aldus de rederij.

MSC Seascape is, net als haar zusterschip MSC Seashore, een verdere evolutie van de reeds baanbrekende Seaside-klasse – de Seaside EVO-schepen zijn verbeterd en uitgebreid met een verscheidenheid aan gloednieuwe kenmerken, ruimtes en belevingen voor gasten. Het schip is ontworpen om gasten met de zee te verbinden door de innovatieve ontwerpkenmerken van het schip, waaronder 13.000 m2 buitenruimte. Gepland om in november 2022 in dienst te gaan, zal het 169.400 GT-schip plaats kunnen bieden aan 5.877 gasten.

Giuseppe Bono (CEO van Fincantieri): “De muntceremonie is één van de oudste maritieme tradities en ook voor de scheepsbouwer is het altijd een speciaal moment. Waarmee we een Bon Vayage aan toekomstige passagiers en bemanning wensen, die op deze manier symbolisch voor het eerst aan boord gaan. Ik ben er zeker van dat reizigers binnenkort weer als voorheen de zee kunnen bevaren, ook op dit prachtige schip dat vorm krijgt op onze werf”.

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Trouwe Aruba-fans zetten tatoeage van hun geliefde One happy island

Volgende bericht

Foto - Weet jij wie de BN'er Masked Traveller is?

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."