Cruise ClassNieuws

MSC Cruises vanaf winter 2011 naar de Verenigde Arabische Emiraten

Deel dit artikel

Abu Dhabi, Al Fajairah, Dubai, Muscat en Bahrein – dat zijn de bestemmingen in het Midden-Oosten die de MSC Lirica vanaf volgende winter aandoet. Hierbij worden de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) als nieuwe bestemming aan het aanbod van de rederij toegevoegd. Het schip voert vanuit haar nieuwe thuishaven Abu Dhabi in het winterseizoen 2011-2012 negentien 8-daagse cruises uit. Op het programma staan Muscat in het sultanaat Oman, emiraat Al Fujairah, het eilandenkoninkrijk Bahrein en overnachtingen in emiraten Abu Dhabi en Dubai. Vanuit Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar zowel Abu Dhabi als Dubai. Nederlandse passagiers kunnen hun cruise starten vanuit beide steden.

Winter cruiseseizoen

De cruises naar de wereld van Duizend-en-een-nacht vertrekken elke zondag vanaf 30 oktober 2011 tot en met 4 maart 2012. Het is tevens mogelijk op vrijdag – van 28 oktober tot en met 9 maart – in Dubai op te stappen. MSC Lirica vertrekt op 14 oktober vanaf het Italiaanse Genua voor haar 17daagse maiden cruise naar Abu Dhabi. Tijdens deze reis worden Napels, het Egyptische Port Said, het Suez Canal, Aqaba in Jordanië, Salalah en Muscat in Oman en Dubai en Abu Bhabi in de VAE aangedaan. Vijf maanden later, na afsluiting van haar cruiseseizoen in het Midden-Oosten, vaart MSC Lirica terug naar Genua.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Parksluiting voor De Eemhof

Volgende bericht

Huisdier gratis meeverzekeren tijdens dierendag-actieweek

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.