Nieuws

MSC Seaview gedoopt in Genua

Het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, de MSC Seaview, is gisteravond in de aanwezigheid van honderden genodigden gedoopt in de haven van Genua. Onder de aanwezigen waren onder andere belangrijke reispartners, het topmanagement van MSC Cruises en van haar moedermaatschappij de MSC Group.

De MSC Seaview is het vijftiende schip van de vloot van MSC Cruises en het derde schip welke in slechts twaalf maanden in de vaart is genomen en onderdeel is van een, € 10,5 miljard kostend, investeringsplan. “We zijn weer heel blij met deze nieuwe aanwinst. Het unieke aan dit schip is dat het heel erg naar buiten is gekeerd. De ruimte op het dek is enorm en het schip zelf is een lust voor het oog”, aldus Erik Schuffel, directeur MSC Nederland, tegenover TravelPro. “Er zijn een aantal adembenemende aspecten op dit schip. Aan de achterkant is er een flybridge gemaakt, waar je 50 meter in de diepte kan kijken. Daarnaast is er een spectaculaire zipline die recht over het dek is gebouwd.”

MSC Seaview start haar eerste reis vanuit Genua op 10 juni en zal wekelijks maar liefst zes  havens aandoen in de westelijke Middellandse Zee:  Genua, Marseille, Barcelona, Napels, Messina (Sicilië) en Valletta (Malta)

Lees meer over de MSC Seaview in het aankomende nummer van TravelPro.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI Sports: exclusieve fietsreizen naar het Spaanse Girona

Volgende bericht

Disneyland Paris opent Marvel Superhelden Zomer

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.