Nieuws

Musical Cruise 2019 van start gegaan aan boord van Holland America Line’s Nieuw Statendam

De door Zeetours en Cruisewinkel georganiseerde 8-daagse Musical Cruise, is 8 september vanuit Amsterdam vertrokken met Holland America Line’s Nieuw Statendam, naar Noorwegen.

Voor Zeetours en Cruisewinkel is het de eerste maal dat zij een dergelijke themacruise, met succes, organiseren. Zij doen dit in samenwerking met organisator en musicalkenner Maxim Bezembinder. Aan boord vinden gedurende de cruise diverse optredens plaats van bekende artiesten zoals Stanley Burleson, Mariska van Kolck en Jon van Eerd. Deze artiesten hebben allen een indrukwekkende musical carrière op hun naam staan en zijn meerdere malen onderscheiden met een Musical Award.

Zij waren onder andere te zien in musicals als de Disney’s Beauty and the Beast, Moeder Ik Wil Bij De Revue, Mamma Mia! en La Cage Aux Folles. Zij worden ondersteund door een getalenteerd ensemble bestaande uit uit Marcel Visscher (Caro!), Julia Berendse (The Addams Family), Liss Walravens (The Addams Family) en David van den Tempel (Evita). De muzikale leiding is in handen van Billy Maluw (The Voice of Holland).

Naast concerten wordt er aan boord een Sing-along, Musical quiz, Cocktailparty en Meet & Greet gehouden met de artiesten. Deze exclusieve activiteiten zijn alleen toegankelijk voor gasten van Zeetours en Cruisewinkel die dit speciale Musical arrangement geboekt hebben. Aan boord zal ook bekend worden gemaakt of deze succesvolle editie een vervolg gaat krijgen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

De Dominicaanse Republiek en Miles Attack lanceren campagne

Volgende bericht

SGR nagenoeg klaar met TravelBird

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.