Nieuws

Naar België met de Jong Intra

Lekker een paar dagen naar België? Maak dan gebruik van de agentenaanbieding van de Jong Intra naar verschillende steden in België. De agentenaanbieding is zowel mogelijk voor twee als voor drie dagen met vertrek in januari, februari en maart. Voor de steden Brugge, Leuven en Mechelen is het verblijf in hotel Novotel. In Antwerpen geldt de aanbieding voor hotel Ibis en in de steden Brussel en Gent is het mogelijk om voor alle twee de hotels te kiezen. De agentenaanbieding is inclusief één of twee overnachtingen in een 2-persoonskamer met ontbijtbuffet. Meer informatie over de voorwaarden en de agentenaanbieding vind je op QuickWin of open de link hieronder.

Agenten aanbieding België

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

2 Reacties

  1. 6 januari 2011 at 14:44

    Tim, je kan het alleen boeken via QuickWin. Ik heb een PDF toegevoegd onderaan het bericht. Groetjes!

  2. Tim
    6 januari 2011 at 11:39

    Waar kan ik dit aanbod precies vinden? En hoe kan ik boeken?

    Grt Tim

Vorige bericht

Studenten Hogeschool InHolland Diemen runnen nieuwe GoFun.nl store

Volgende bericht

Spaarsysteem Kuoni voor reisagenten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."