Nieuws

Naar het zonnige Zuid-Frankrijk met de Zon-Thalys

Vanaf 20 februari kunnen bij Thalys tickets geboekt worden voor de Zon-Thalys. Van 28 juni tot en met 30 augustus 2014 rijdt de Zon-Thalys elke zaterdag van Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam, naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Een reis van Amsterdam naar Marseille duurt zeven uur.

“De wegen naar het zuiden staan in het hoogseizoen vaak vol met alle vakantiegangers die naar het mooie Zuid-Frankrijk willen met de auto. Met de trein heb je geen last van die files en begint je vakantie dus eigenlijk al in de trein. Je reist comfortabel en zonder filestress naar je bestemming. ” aldus Patricia Baars van Thalys.

Daarnaast biedt de Zon-Thalys extra services als een maaltijdservice, drankjes en een selectie van gratis tijdschriften en kranten. De Thalys Welcome Bar biedt een ruime keuze aan drank en snacks. Reizigers in de Comfort 2-klasse kunnen tegen betaling (m.u.v. reizigers die reizen op basis van het Semi-Flex-tarief) gebruik maken van wifi. Voor reizigers in de Comfort 1-klasse is dit gratis. Patricia Baars: “We willen het graag reizigers naar de zin maken om hen een ontspannen en verzorgde trip naar de zon te bieden en daarmee een goed begin van de vakantie.”

Tickets naar het zonnige zuiden zijn beschikbaar vanaf € 49,- in Comfort 2 en vanaf € 75,- in Comfort 1 (enkele reis), wanneer men gebruik maakt van het Sunshine-aanbod. Deze prijzen gelden wanneer men boekt tussen 20 februari en 16 maart. Een No-Flex ticket in Comfort 2 is beschikbaar vanaf € 59,- en vanaf € 99,- in Comfort 1. Ook is het mogelijk autohuur via Europcar te regelen bij Thalys tegen 10% korting, op de stations waar de Zon-Thalys komt. Verder biedt Thalys 45% korting op een selectie van Novotel-hotels.

De verkoop start op 20 februari. Kijk voor alle prijzen, aanbiedingen en voorwaarden op www.thalys.com

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TravelPro TV: René Klawer geridderd

Volgende bericht

Diana geniet op Curaçao

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."