Nieuws

Nathalie van de Wetering is MSC Star of the Month

Nathalie van de Wetering is door MSC Cruises benoemd tot MSC Star of the Month van oktober. Nathalie is sinds kort gestart als zelfstandig reisadviseur bij Face2Face Travel. Zij ging voor haar oude werkgever aan de slag met het samenstellen van een groepsreis aan boord van de MSC Divina. Dankzij haar doorzettingsvermogen, leergierigheid en ambitie om haar nieuwe carrière een vliegende start te geven boekte zij een uiteindelijk een hele grote groep!

“Nathalie, MSC Cruises wenst je heel veel succes met je nieuwe loopbaan! Echter, nadat wij hebben gezien wat je in een korte tijd al hebt bereikt gaat dat zeker goed komen. Met recht ben jij onze MSC Star of the Month oktober.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. Hans Kofflard
    8 november 2018 at 11:00

    Hard en eerlijk werken wordt beloond. Klasse!

Vorige bericht

Key Travel en Raptim Humanitarian Travel kondigen fusie aan

Volgende bericht

TravelBird failliet verklaard

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."