Nieuws

NCL kondigt nieuwe vaarroutes aan voor 2020

Norwegian Cruise Line is de verkoop gestart van cruises naar de Griekse eilanden en Italië met Norwegian Jade. Op het programma staan populaire bestemmingen als Santorini en Mykonos in Griekenland en Monte Carlo in Monaco. Daarnaast is ook de verkoop van cruises met Norwegian Spirit en Norwegian Sun voor 2020 gestart. Zo vaart Norwegian Spirit naar Japan en krijgen gasten de kans om de Olympische Zomerspelen te bezoeken. Norwegian Sun vaart onder meer naar Alaska. Uniek op deze route is de volle dag bij Icy Strait Point, de natuurbestemming in Alaska.

Na een complete, miljoenen dollars kostende renovatie in januari 2020, keert Norwegian Spirit terug naar Azië om daar een reeks indrukwekkende routes te varen. Van 9 mei tot en met 21 december 2020 gaat het schip 9- tot 15-daagse reizen maken waarbij de hoogtepunten van deze regio worden bezocht, inclusief vier nieuwe havens. Het gaat hier om Beppu, Kumamoto, Niigata en Nagoya, in Japan. Met Norwegian Spirit staan er ook overnachtingen in Tokyo en Kyoto (Osaka) in Japan, Shanghai in China en in Hongkong gepland. Tijdens deze unieke routes krijgen gasten de kans om de historische Olympische Zomerspelen van Tokio in Japan te bezoeken; de mooie herfstkleuren van Taipei in Taiwan te zien; de grootste tempel van Shanghai, de Longhuatempel, te bezoeken; over de Chinese Muur te lopen en de Verboden Stad en het Tiananmenplein in Beijing in China te bezoeken; of over de liefdesrivier in Kaohsiung in Taiwan te varen.

Norwegian Sun
Na een onderbreking van drie jaar keert Norwegian Sun op 21 mei 2020 terug naar Alaska en gaat daar samen met Norwegian Bliss, Joy en Jewel cruises uitvoeren. Met reizen van 9 tot 12 dagen gaat het schip vanuit Seattle de meest uitgebreide routes varen die de maatschappij in deze regio uitvoert. Sitka, Glacier Bay, de Hubbard-gletsjer, Holkham Bay, Juneau en Ketchikan in Alaska worden aangedaan en er wordt ook een bezoek gebracht aan Victoria in British Columbia. Gasten krijgen een volle dag de tijd Icy Strait Point te verkennen. Dit is een van de mooiste natuurbestemmingen in Alaska en biedt een authentiekere ervaring. In april 2018 onderging Norwegian Sun een volledige renovatie als onderdeel van het programma The Norwegian Edge®, dat tot doel heeft het kwaliteitsniveau van de hele vloot verder te verhogen. De hutten en publieke ruimtes werden gerenoveerd en het schip heeft drie nieuwe eet- en entertainmentgelegenheden: Los Lobos Cantina, de Bliss Ultra Lounge en de Spinnaker Lounge.

Norwegian Jade
Vanaf 8 september 2020 vaart Norwegian Jade voor verschillende 10- tot 11-daagse enkele cruises naar de Griekse eilanden, Italië en rond de Middellandse Zee, die vertrekken vanuit of aankomen in Barcelona, Spanje, Venetië, Italië, of Athene (Piraeus), Griekenland. Het is de eerste keer dat de maatschappij deze laatstgenoemde stad als thuishaven heeft. Deze routes doen veel havens aan en bieden gasten twee verschillende thuishavens om te verkennen en de mogelijkheid om iedere dag een nieuwe bestemming te ontdekken met stops in Monte Carlo in Monaco; Florence/Pisa (Livorno), Rome (Civitavecchia), Napels en Messina in Italië; Olympia (Katakolon), Santorini, Rhodos en Mykonos in Griekenland; en Kusadasi in Turkije.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

"Als de minister gezondheid en klimaat belangrijk vindt dan moet Schiphol krimpen"

Volgende bericht

Dé VakantieDiscounter zoekt Travel Agent

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."