Nieuws

Neckermann: ‘Kist binnen één uur vol’

De herlancering van Egypte door Neckermann deze week kan nu al een groot succes worden genoemd. De razendsnelle verkoopactie die Neckermann in het leven riep, direct nadat het negatief reisadvies voor Egypte was ingetrokken, heeft zijn vruchten afgeworpen. Woordvoerster Hanita van der Meer: ‘Vanmorgen startte de verkoopactie voor reizen naar Hurghada en El Gouna met vertrek op zaterdag aanstaande. Hierbij boden wij 8-daagse reizen aan voor € 299 per persoon. Deze vlucht was binnen een uur volledig uitverkocht. In samenwerking met transavia.com hebben we toen besloten een groter toestel in te zetten, waardoor er nog meer kon worden verkocht. Ook deze stoelen waren erg in trek’. Daarop besloot Neckermann voor aanstaande zondag (20 februari) nóg een toestel in te zetten, maar dan naar de badplaats Marsa Alam. Hierbij geldt een vaste prijs voor eveneens 8-daagse all inclusive reizen van € 389 per persoon. Volgens Van der Meer is de klant niet bang en wil hij graag naar Egypte. Alle info over de extra vluchten naar Egypte is terug te vinden op ReisbureauInfo.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Oad: ‘Amper wachttijden’

Volgende bericht

Ook Oad vliegt weer naar Egypte

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.