Nieuws

Neckermann: Tunesië boekbaar voor zomer 2011

Tunesië is een speerpunt bestemming voor Neckermann en krijgt daardoor extra aandacht dit jaar. De gidspresentatie voor reisagenten die georganiseerd wordt in december gaat dit jaar ook naar Tunesië. Product Manager Anja Schotanus heeft een keuze gemaakt uit de bestsellers in Nabeul, Hammamet, Skanes, Sousse, Port el Kantaoui en Djerba.

Aangezien er alleen een kleurenbrochure met vanaf prijzen komt (prijsbijlage wordt niet gedistribueerd) volgt in loop van de week informatie voor het CCC, ReisbureauInfo en Thomasnet omtrent accommodatie codes, kamertypes, voorwaarden, vluchtinfo etcetera. De kleurenbrochure van deze Tunesië vroegboekeditie is in de maak en zal voor einde deze maand worden verspreid via TWI naar de reisbureaus. De nadruk in de Tunesië vroegboek editie ligt op de vele kindvriendelijke resorts met mooie faciliteiten en de aantrekkelijke prijzen.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. 10 september 2010 at 19:40

    Tunesië web-log: https://www.pittie.web-log.nl
    Tunesië foto web-log: https://www.tunesiefoto.web-log.nl
    Tunesië Forum: https://www.tunesie.yourbb.nl

Vorige bericht

Ouderen dupe faillissement reisbureau

Volgende bericht

Kuoni: exclusieve avond over Nieuw-Zeeland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.