Nieuws

Neckermann voegt Sunny Beach toe

Neckermann voegt Sunny Beach in Bulgarije toe aan haar aanbod. Transavia neemt vanaf 8 juli elke vrijdag de vlucht voor haar rekening.

“Prijstechnisch is de Bulgaarse Rivièra een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een zonvakantie voor een lage prijs”, aldus Reinoud Koot (Commercieel Directeur Differentiated products). “Niet in de laatste plaats omdat het prijsniveau ter plaatse ook zeer gunstig is.” De keuze voor het toevoegen van de Bulgaarse Rivièra als nieuwe zomer bestemming heeft te maken met het goede klimaat wat zeker in de zomermaanden gelijk is aan het Turkse klimaat. De stranden zijn zeer familievriendelijk en langzaam aflopend in zee. Aan de gezellige, brede strandboulevard vind je mooie zwembaden met spectaculaire glijbanen en is het prima flaneren langs de vele restaurants. De kust leent zich uitstekend voor allerlei watersporten, zoals windsurfen en waterskiën en biedt twee groots opgezette waterparken.

De vliegafstand naar Bulgarije is bovendien heel aantrekkelijk; in ongeveer drie uur sta je vanuit Amsterdam al in Burgas aan de Bulgaarse Rivièra. De combinatie van zon, zee en strand maakt Sunny Beach erg geliefd bij zonaanbidders en is uitstekend geschikt voor zowel gezinnen als jongeren. Voor jongeren heeft de populaire kust diverse bars en clubs met beach-, schuim- en techno color party’s. Daarnaast biedt de bestemming voldoende (culturele) excursiemogelijkheden in het achterland maar ook op het karakteristieke schiereiland Nessebar.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Transavia breidt Max tarief verder uit

Volgende bericht

Blog: Hoe is het met EurAm?

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."