Nieuws

Nederlanders verdeeld over invoeren vliegtaks

45% van de Nederlanders is tegen de invoering van de vliegtaks, 40% is voor de invoering en 15% weet het niet. Dat blijkt uit een onderzoek van Maurice de Hond (Peil.nl) onder 1.400 mensen.

13% van de ondervraagden geeft aan dat invoering van de vliegtaks invloed zal hebben op de keuze van het vervoermiddel. Daarbij vindt een groot deel van de kiezers dat de opbrengst van vliegtaks niet voor andere zaken dan de verduurzaming van de luchtvaart zou mogen worden gebruikt. 18% vindt dat wel.

55% Denkt dat duurzame brandstof het meest zal bijdragen aan de verduurzaming van de luchtvaart. Vlootvernieuwing wordt door 41% genoemd. Eén Europees luchtruim, waardoor kortere vliegroutes wordt door 29% aangegeven en gewichtsbesparing door 15%.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM: forse groei op Noord- en Zuid-Amerika

Volgende bericht

Schiphol werkt aan nieuw mobiel netwerk

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.