Nieuws

Nepal: TUI switcht naar Turkish Airlines

TUI Nederland heeft besloten om vanaf 6 december niet meer met ArkeFly, maar met Turkish Airlines op Nepal (Kathmandu) te gaan vliegen, dat heeft  Manfred Lahey (Manager Product Long Haul TUI Nederland) bevestigd tegenover TravelPro. ‘‘Vanwege vlootoptimalisatie voor aanstaande winter hebben we besloten om met deze airline te gaan vliegen. Zij vliegen vier keer per week vanaf Amsterdam met een korte overstap in Istanbul tegen scherpe prijzen. Vanaf 4 oktober vliegt ArkeFly nog door naar Nepal tot 6 december. Dat is precies het hoogseizoen voor Nepal’’.

ArkeFly startte in het najaar van 2009 met het aanbieden van rechtstreekse vluchten op Kathmandu. Op dat moment was het de enige Europese luchtvaartmaatschappij die deze bestemming aanbood. Inmiddels zijn er meerdere maatschappijen met verbindingen naar Nepal. Naast Turkish Airlines vliegt Etihad zelfs dagelijks naar Katmandu. De nieuwe Holland International Nepal brochure 2013/2014 is inmiddels verspreid en heeft een looptijd tot en met 31 oktober 2014. Het programma omvat diverse arrangementen, startpakketten en 10- en 17 daagse rondreizen. Een twee weekse rondreis is te boeken vanaf 1199 euro per persoon. ”Voor onze rondreizen hebben we speciale bloks afgenomen bij Turkish Airlines.
Reeds geboekte klanten die vanaf 6 december vertrekken, worden omgeboekt naar Turkish Airlines”, aldus Lahey.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

De Jong Intra gaat topverkopers belonen

Volgende bericht

Doorbraak mobiel betalen nabij voor reissector

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.